Ponuda koja se ne propušta

Biznis info

Šta vi kao ključari u 21. veku najviše potražujete? Potražujete ono što se najviše gubi, kvari i ono što najviše trabe zamenu. Tempus DOO vam nudi sve na jednom mestu. Nudimo širok asortiman proizvoda za automobile i profesionalne alate, idealne za sve koji žele pouzdanost i kvalitet. 
 
 

Ponuda koja se ne propušta 

 
Šta je ono što je bitno kod ključarskog zanata? Naravno sem veštine bitna je i nabavka. Kako da imate sve na jednom mestu, a da vaš lager nije pun nepotrebnih stvari. Ono što se uvek traži, ono što vam je uvek potrebno plus jedan na stanju, e baš to smo u ovom tekstu izdvojili:
 

Energija koja traje: Alkalne baterije Maxell

 
LR14 Alkalna baterija Maxell 1,5V (C veličina)
 
Uređaji poput lampi, igračaka ili zvučnika zahtevaju snažan izvor energije. Maxell LR14 baterije pružaju dugotrajnu snagu koja traje. Bez brige o zameni baterija, vaši uređaji će raditi besprekorno.
 
LR20 Alkalna baterija Maxell 1,5V (D veličina)
 
Za veće uređaje kao što su lampe i veći aparati, Maxell LR20 baterija je idealan izbor. Dugotrajna i pouzdana energija za sve vaše potrebe.
 
maxell baterije tempus beograd novi sad
 

Pametno rešenje za vaš automobil: Daljinci i auto školjke

 
IKEY TY8A3BL Autel univerzalni smart daljinac
 
Ovaj univerzalni smart daljinac kompatibilan je sa širokim spektrom vozila, pružajući praktičnost i jednostavnost u korišćenju. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, nudi dugotrajnu funkcionalnost.
 
 
TS Rover 11 Zamenska auto školjka za Range Rover
 
Ako vam je potreban zamenski ključ za vaš Range Rover, ova školjka s 3 tastera je savršeno rešenje. Kvalitetna izrada garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
 
zamenska školjka rover ts 11 tempus
 
 
TS Honda 04 Zamenska auto školjka za Hondu
 
Zamenska školjka za Hondin ključ sa 4 tastera je odličan izbor za sve koji žele da obnove ili zamene oštećeni ključ. Lako se koristi, a nudi vrhunski kvalitet.
 

Profesionalne mašine za ključeve: Investicija koja se isplati

 
Berna Simply Mašina za izradu ključeva
 
Berna Simply je vodeći model u industriji za izradu standardnih ključeva za cilindre i vozila. Njena preciznost i jednostavnost čine je odličnim izborom za svakog profesionalca.
 
berna mašina za narezivanje ključeva kupovina
 
Xhorse Condor XC-Mini Plus II Mašina za rezanje ključeva
 
Za ozbiljne profesionalce, Xhorse Condor XC-Mini Plus II nudi vrhunske performanse. Njena preciznost i brzina omogućavaju vam da obavite posao efikasno, bez kompromisa.
 
 

Ključevi za automobile: Savršena kombinacija sigurnosti i pouzdanosti

 
EL Fiat 08 Smart ključ za Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge
 
Ovaj aftermarket smart ključ dolazi sa 3 tastera i koristi naprednu Hitag AES tehnologiju za maksimalnu sigurnost. Idealno rešenje za zamenu ili dodavanje ključa.
 
 
EL Peugeot 10A Auto ključ za Citroen/Peugeot
 
Ovaj ključ sa 3 tastera je savršena zamena za vaš Citroen ili Peugeot. Sa PSA AES skakavcem i 433 MHz frekvencijom, pruža sigurnost i dugovečnost.
 
 

Alati za profesionalce

 
Xhorse Digitalni Multimetar
 
Preciznost je ključ u svakom poslu, a ovaj digitalni multimetar omogućava vam da tačno merite AC/DC napon, struju, otpornost i frekvenciju. Ovaj alat je obavezan za svaku ozbiljnu radionicu.
 
xhorse digitalni multimetar kupovina tempus beograd novi sad
 
 
TS Renault 21 Zamenska školjka za Renault
 
Potrebna vam je školjka za ključ sa jednim tasterom? Ovaj proizvod je savršeno rešenje za zamenu, sa mestom za bateriju i jednostavnom instalacijom.
 
 

Šta nabaviti i biti pametan?

 
Ponuda koja se ne propušta je ona u koju ste sigurni da ste je birali vi. Kako prosečno, dobar ključar nabavlja artikle? Tako što svoj ugao gledanja podredi klijentima. Ako mislite kao vaš klijent onda znate- Ne tražite dalje! Tempus DOO ima sve što vam treba za vozila, alatke i baterije po najboljim cenama. Posetite nas na našem sajtu i obezbedite kvalitetne proizvode koji će trajati dugo. Naša snabdevenost je vaš napredak, tako da uvek imamo svega- Plus jedan!

 

Tagovi: kupovina baterija nabavka mašine za sečenje ključeva najprodavaniji artikli za ključare kupovina rezervnih auto školjki
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.