Prijateljstvo i poslovanje idu zajedno

Biznis info

Koliko puta vam se desilo da ne možete da nabavite neki integralni deo za vašu radnju? Da li ste možda pomislili da zatvorite vašu radnju zato što nema repro materijala? Da li mislite da se kvalitet plaća suvim zlatom i da zbog toga ne možete da dobijete nove klijente? Možda ste u Tempusu pronašli sve što vam je potrebno i kada ste to našli onda ste i shvatili da sve postoji na jednom mestu. 
 

Prijateljstvo i poslovanje idu zajedno

 
Priznaćemo jedno mašine za narezivanje ključeva nisu jeftine. Međutim ako vidite malo dalje od trenutne situacije vidite da se ulaganje u dugoročno poslovanje isplati. Kako je to nekako shvaćeno mašina za narezivanje ključeva se sama otplati za oko godinu dana. Nakon godinu dana vi imate kvalitetnu mašinu i imate zadovoljne klijente.
 
kupovina mašina za narezivanje ključeva tempus novi sad
 
E sada zamislite da taj kvalitet ima svoj sopstveni marketing. Vaša ključarska radnja nije namenjena za TV sadržaj. Mi znamo da sve više vas ulazi na naš sajt i posvećuje pažnju onome što mi nudimo. Međutim iako smo jako dugo na tržištu, zaista radimo sa kvalitetnim materijalima i naravno njih i nudimo mi ne možemo da utičemo na vaš odabir. 
 
Odabir ključara zavisi od onoga što je njima potrebno. Kako vaši klijenti diktiraju vaš tempo rada, tako i mi nabavljamo ono što je vama potrebno. E sada ono što je vama potrebno jeste sirovi ključevi za narezivanje, kvake, brave, školjke za auto ključeve, čipovi za ključeve itd... Ovi artikli jesu možda hleb u našem i u vašem slučaju. Zašto? Zamislite da jedan dan u gradu koji ujutro od 5h ne nudi hleb. Da li mislite da bi taj grad opstao? E sada prenesite ovaj ne tako lep slučaj na vas. Dolazi klijent i traži da mu narežete ključ. Vi nemate sirovi ključ za narezivanje, a nemate ni odgovarajuću mašinu za narezivanje.
 
Vi ste jako dugo u ključarskom zanatu, naravno ovo samo pretostavljamo da jeste. Ono što je bitno jeste da i mladi preduzetnici jesu isto dobrodošli kod nas i mi se zaista trudimo da ih ohrabrimo i nudimo im jako lepu saradnju. 
 

Kako je opstao ključarski zanat?

 
Dobra saradnja je sastavni deo rasta bilo kog biznisa. Ključarski zanat je pored obućarskog i kovačkog zanata možda najstariji zanat koji postoji na ovoj teritoriji. Koliko dugo treba ključaru da se razvije na tržištu? Većina ključarskih radnji je nasleđena, dok većina novih ključara otvara radnje iz ljubavi prema ovom poslu. 
 
Tempus prati svoje analitike, kupce tj klijente i saznaje kako da ponudi sve ono što je vama potrebno. Sprega između vas i nas je neraskidiva. Ono što je bitno jeste da shvatite da se i mi borimo kao i vi. Na tržištu je trenutno oko 4 ljutih konkurenata i ovaj tekst je zasnovan na poverenju. Naša kompanija je zaista tu da ponudi ekvivalent i srazmeru kvalitet, dugoročnost i ekonomična cena koja nekada možda baš i ne izgleda ekonomično ali ako pogledate to sa distance shvatate da je to element bez koga ne postoji vaše poslovanje. Ako pogledamo vas kao preduzetnika na srpskom tržišištu onda shvatamo da i vi konstantno imate nedoumicu kome da verujete i kod koga da vršite nabavku. 
 
sirovi ključevi i mašine za narezivanje ključeva kupovina
 

Brave, kvake, alati i mašine

 
Tempus u svom shop-u nudi sve ono što vam je potrebno, naravno to smo već rekli ali vaša nedoumica je za nas poziv da se konstantno usavršavamo i dodajemo nove artikle. Koliko artikala treba da ima Tempus? Sudeći po onome što vi razgledate na našem virtualnom izlogu mi imamo sasvim dovoljno. 
 
Brave i kvake- videli ste da naša kategorinja brava i kvaka nudi apsolutno svaki potreban deo. Kvake i brave su visokog kvaliteta i mogu da se integrišu u svaka moderna ili klasična vrata.
 
Alati- Kada kažemo alati mislimo na sve one čipove, smart home sastav i sve one dodatne stavke auto artikala. Naravno nudimo i ostali program ali ovo su najprodavanije stavke koje su samo sirovi artikli dok ih vi ne napravite u ono što je poželeo vaš klijent.
 
Mašine- Mašine za narezivanje ključeva najprodavanije mašine u našoj kategoriji. Mašine koje mi nudimo imaju softvere za raspoznavanje bilo kog ključa i vi tako diktirate programu šta on narezuje. Tako da u nekim mašinama imate više od 500 elemenata tj više od 500 programskih delova ključa kako bi vašem kljijentu ispostavili ono što mui nedostaje.
 

Zaključak:

 
Naša firma ima održivost na tržištu i naravno sve vreme opstaje tako što kao prvo i osnovno nudi prijateljstvo pa nakon toga i poslovno partnerstvo. Možete nam pisati kako bi mi shvatili šta to vama sve treba, na ovaj način mi možemo da nabavimo apsolutno sve. Naravno ne izostavimo kvalitet, kada poručite bilo šta kod nas mi ćemo vam budite sigurni ispuniti svako očekivanje. 
Tagovi: bravarski artikli tempus tempus mašine za narezivanje ključeva nabavka repro materijala ključari bravarski alati ponjuda ključarskih mašina i alata
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.