Najprodavaniji artikal u Tempusu

Najprodavaniji artikal u Tempusu- Ključ kao glavna sirovina ključarskog zanata. Ključ je možda najprodavaniji artikal kada pričamo o sirovim ključevima koji se u radionici nekog ključara posle prilagođava nameni. Tehnologija je doprinela ubrzanoj izradi ključeva, i time nam omogućila jako brz rad i zadovoljne klijente. 
 

Ključarski zanat kao garant mira

 
Ako se bavite ključarskim zanatom znate koliko je vašim klijentima važno da isporučite ključ na vreme. Isto tako ako vodite neku statistiku znate da se ključevi najčešće gube u letnjem periodu. Koliko je važno imati sve sirovine u svojoj radionici? Ili je možda važnije da imate dobavljača koji vam u svakom momentu može isporučiti željenu stvar. Mašine za narezivanje ključeva su garant da vi možete narezati kvalitetno i jako brzo bilo koji ključ. Tempus mašine za narezivanje ključeva su kvalitetne, dugovečne i tehnološki napredne. Znači imate alat koji radi besprekorno. Ono što vam je potrebno jeste osnovna sirovina. 
 
Nenarezani ključevi su osnovna sirovina ako se bavite ključarskim zanatom. Da li znate da se u proseku na globalnom nivou na svakih 3.6 sekundi izgubi neki ključ? Ljudi najčešće gube ključeve od stana ili ključeve od kuće. Međutim sve se češće gube ključevi od automobila i pomoćnih prostora. Da li vam se nekada desilo da izgubite ključ od garaže?
 
mašine za narezivanje auto ključeva tempus novi sad beograd
 

Zamena brave na vratima

 
Da li vam se desilo da se zbog izgubljenog ključa menja cela brava ili možda vrata? Koliko je to klijenata imalo potrebu da zbog jednog malog sićušnog ključa menja kompletan sistem za zatvaranje. Ovde dolazimo do glavnog pitanja: Koliko je danas isplativo menjati sigurnosna vrata? Ako znamo cenu sigurnosnih vrata na tržištu onda nam je jasno da ako menjamo vrata uvek kada izgubimo ključ naša ekonomičnost nema računicu. Na scenu stupate vi i vaša ključarska radnja. 
 

Sigurnosne brave i kvake

 
Kada se već vrtimo oko ključeva dobro je znati da u Tempus ponudi možete pronaći i sigurnosne brave i kvake. Zašto ovo kažemo? Zato što često kada se izgubi ključ, a vaš klijent sumnja da ga je izgubio na rizičnom ili prometnom mestu pristupa se zameni cele brave. Ovo vam odmah sugeriše potrebu da imate i vi u ponudi sigurnosne brave. 
 
Tehnološki napredak je usavršio dizajn kada su u pitanju sigurnosne brave i kvake. Tako da ako želite i vi sami sa svojim poslom da održite visok standard morate imati neophodne kvalitetne elemente i alate koji održavaju vaš rad i produkt rada na visokom nivou. 
 
Naravno kada je reč o sigurnosnim bravama ili nerezivanju ključeva nije neophodno vezati se samo za spoljna ili unutrašnja vrata. Vi sa nama u saradnji možete da obezbedite svaku vrstu sigurnosne brave. Naravno u mogućnosti ste i da narežete svaki ključ. Nije važno da li je u pitanju sef, kasa, garaža ili ulazna vrata od stana bitno je da znate da možete sve od potrebnog imati na jednom mestu. 
 
Zanat koji opstaje i prkosi vremenu opstao je zahvaljujući ključu. Razvoj posla i povećanje obima rada se desio zbog široke ponude i asortimana. Ključ kao glavna sirovina i dalje ostaje da prkosi svim inovacijama, ali način na koji se izrađuje i ponovo narezuje je već nešto drugo. 
 
brave i kvake tempus
 

Statistika prodaje sirovih ključeva 

 
Sirovi ključevi su danas potrošni materijal. Zamislite da se jedan dan probudite i da u radnjama i pekarama nema hleba, ovo je poređenje koje je potrebno i sirovim nenarezanim ključevima. Ljudima je sve češće potreban dupli ključ ili rezervni ključ. Isto tako pisali smo o procentu gubljenja ključeva. Morate razumeti da su danas ključevi sve kompaktniji, dizajnerski savršeniji i mnogo manji no što je to bio slučaj ranije- Sve ovo implicira da se češće i gube. 
 

Najprodavaniji artikal u Tempusu

najprodavanije mašine za narezivanje ključeva beograd tempus

 

Ono što vi pitate nas u Tempusu ili ono što bi pitali jeste:

 
Da li uvek od nas možete očekivati isporuku svega što vam je potrebno za rad?
 
Apsolutno- Da. Mi uvek na stanju imamo nenarezane, sirove ključeve, sigrurnosne brave ili kvake. Vaš posao ne sme da stane, mi smo povezani na taj način. Naša saradnja sa vama, i vaša sa nama mora biti idealna celina koja održava brzu isporuku i visok nivo kvaliteta. Na taj način vi isporučujete vašim klijentima jako brzo, kvalitetno i uspešno to što oni zahtevaju.
 
Mogu li ja kao nov u poslu, dobiti određene preporuke oko materijala? 
 
Slažemo se da ako ste novi u ključarskom zanatu trebate informacije. Isto tako ako ste nasledili ključarskui radnju i usvojili mnoga zanja i veštine, shvatate da se to promenilo. U bilo kom trenutku vi možete dobiti adekvatne preporuke za materijal ili mašine koje su vam potrebne. Tempus ne samo da je na raspolaganju vama oko materijala, nego smo tu i radi saveta. Morate shvatit da je vaš napredak, ujedno i naš.
 
Da li mogu da očekujem brzu isporuku naručenog?
 
U svakom momentu vam stojim na raspolaganju. Danas uspeh u poslu jednako brzina koja mora biti potkrepljena kvalitetom. Tako da nije važno da li su vam potrebni sirovi ključevi, sigurnosne brave ili kvake, važno je da znate da je isporuka jako brza. Za sve ostale artikle iz naše ponude takođe nudimo brzu i sigurnu isporuku. Od mašina za narezivanje ključeva pa sve do privezaka za ključeve, jednostavno tu smo da vam pružimo sve što treba. 
Tagovi: mašine za narezivanje ključeva nenarezani ključevi sigurnosne kvake sigurnosne brave tempus kvake tempus brave tempus ključevi najprdavaniji artikli u ključarskom zanatu
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.