JMA NEO: Revolucionarna mašina za izradu sigurnosnih ključeva

JMA NEO- Ova mašina je dizajnirana da zadovolji najviše standarde u izradi sigurnosnih ključeva za cilindre i vozila. JMA NEO nudi niz tehničkih karakteristika i dodatnih mogućnosti koje je izdvajaju na tržištu. Tempus je prepoznat kao pouzdan saradnik koji nudi pouzdane, kvelitetne i precizne mašine za narezivanjje ključeva. Iz tog razloga trudimo se da u pojedinim člancima obradimo mašine koje vas zanimaju kako bi imali što više informacija koje vam olakšavaju nabavku.

JMA NEO: Revolucionarna mašina za izradu sigurnosnih ključeva

JMA - vodeća kompanija u industriji alata i mašina za izradu ključeva, poznata po svojoj inovativnosti i kvalitetu.

Mašine za specijalne ključeve - JMA NEO spada u kategoriju mašina specijalno dizajniranih za izradu sigurnosnih i specijalnih ključeva.

Tehničke Karakteristike JMA NEO Mašine

Motor snage 220V, 180W 4400 rpm. JMA NEO dolazi sa snažnim motorom od 180W, koji omogućava rad na 220V i dostiže brzinu od 4400 obrtaja u minuti. Ova specifikacija garantuje visok nivo performansi i efikasnost u izradi ključeva.

Integrisana čeljust za izradu specijalnih ključeva VAG i Mercedes

mašina za narezivanje auto ključeva

Mašina je opremljena specijalno dizajniranom čeljusti koja omogućava preciznu izradu ključeva za VAG (Volkswagen Group) i Mercedes vozila. Ovo čini JMA NEO idealnim izborom za servise i bravare koji se bave izradom specijalizovanih ključeva.

mašina za narezivanje mercedes auto ključeva

Prekidači i komande lako dostupni

Dizajn mašine uključuje intuitivno postavljene prekidače i komande koje su lako dostupne operaterima, omogućavajući jednostavnu i brzu upotrebu.

Integrisana LED sijalica

Mašina je opremljena LED osvetljenjem koje pruža optimalnu vidljivost tokom rada, omogućavajući preciznu i sigurnu izradu ključeva, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Freza: F1 HSS

JMA NEO koristi visokokvalitetnu frezu F1 HSS (High-Speed Steel), koja obezbeđuje dug vek trajanja i precizne rezove, što je ključno za izradu sigurnosnih ključeva.

Dodatne Mogućnosti

Dostupnost dodatnih alata za rezanje specifičnih profila ključeva- JMA NEO pruža mogućnost korišćenja dodatnih alata za rezanje specifičnih profila ključeva, omogućavajući proširenje funkcionalnosti mašine i prilagođavanje različitim potrebama korisnika.

jam neo mašina za narezivanje specijalnih ključeva

Tempus zaključak

JMA NEO predstavlja vrhunsku tehnologiju u izradi sigurnosnih ključeva, kombinovanjem snage, preciznosti i jednostavnosti upotrebe. Bilo da se bavite bravarskim poslom, radite u auto servisu ili upravljate servisom za izradu ključeva, Tempus kao pouzdan partner  će vam omogućiti da pružite usluge najvišeg kvaliteta. Naša ponuda se ogleda u mašinama sa karakteristikama i dodatnim mogućnostima, poput JMA NEO. Takve mašine su investicija koja će se višestruko isplatiti kroz zadovoljstvo i sigurnost vaših klijenata.

 

Tagovi: mašina za narezivanje auto ključeva mašine za narezivanje specijalnih ključeva jma neo mašina za narezivanje ključeva mašine za narezivanje mercedes auto ključeva
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.